Kategorie

Doporučuji

Chat

nikdo nic nepíše
:
 

Poslední komentáře

Monte Carlo
Maude Camfield: Hey there, What if instead of wasting your time on ChatGPT... You could launch your Own app like ChatGPT...
Demi Lovato
Aly Chiman: Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website...
Demi Lovato
stanulka: AHOJ JAK JE HEJ TY SI MISLIS CO OSOBE OKA
Demi Lovato
ARIJA KARENOVA: AHOJ DEMY JAK SE MAŠ CO DEŠ SEŠ VE ŠKOLE NA BO CO HEJ ASI NESKA DO JDU ZA TEBOU POTU...
Demi Lovato
lkjocfujiuserujaetzú: fvjarfbklviufztfrjbfjnvju vi vzr zzt uit ueztiu etuerztiur f uerzuz twr tzýtztuze rzsutzuitzruwz viozujnkjnfuienkjv...
Justin Bieber
vendi: miwujite
Justin Bieber
vendi: heski
Justin Bieber
737392210: ahoj justine mam te rada joj :* miwujite

Archív - Září 2011

Justin Bieber

18.09.2011 19:15 - Billie3 - Friends - komentáře (21)



Justin Bieber se narodil 1. března1994 v kanadském Stratfordu. Jeho celé jméno je Justin Drew Bieber. Justin je kanadský zpěvák který se proslavil díky YouTube na kterém ho objevil jeho aktuální manažer Scooter Braun. Justin a jeho manažer hned letěli do Atlanty za Usherem. ( na pravo Scooter Braun , na levo Usher)


Justinovi bylo 12 let když vystoupil v pěvecké soutěži ve Stratfordu a umístil se zde na druhém místě. Naučil se hrát na klavír, bicí, kytaru a trubku.


Na konci roku 2007 začala Justinova matka nahrávat jeho videa na YouTube aby mohla rodina a přátelé shlédnout Justinovi výkony například coververze písní umělců jako je Usher, Stevie Wonder, Ne-Yo, Justin Timberlake nebo Michael Jackson. Brzy byl osloven společností Rapid Discovery Media která mu pomáhala s účetnictvím, střihem a produkcí jeho videí z YouTube a Myspace.


O týden později Justin zazpíval Usherovi a získal tak nahrávací smlouvu s Island Record která byla podepsána v říjnu 2008. Justin měl původně podepsat smlouvu s Justinem Timberlakem ale nakonec ji podepsal s Usherem.


Justin v roce 2011 natočil svůj první film Never Say Never.
Film vypráví o tom jaký byl a je Justinův život.
Justin už od malička měl hudební sluch , všimli si toho jeho rodiče tak mu koupily malé bicí a později ty velké. Ve 12 letech Justin a jeho matka začali dávat na youtube dalši a dalši videa lidem se líbil a chtěli ho vidět víc . Později začal dělat kocerty každý ho chtěl slyšet a vidět . Fanoušci ho objevily , fanoušci ho milují .


Fotky:








Tato fotka je už minulostí.
















« Předchozí 1 Další »